Tjäna pengar som lag

SPORTHINKEN ger föreningar/klubbar möjlighet att tjäna pengar för att kunna delta på t ex turneringar, träningsläger osv. Men även kanske för att hjälpa någon familj som inte klarar det ekonomiska för att kunna få tillhöra ett lag eller förening. Vi tycker att barn och ungdomar själva skall ges en möjlighet att jobba ihop pengar till det dom vill göra el bidra till.

Enkelt upplägg

Ni säljer SPORTHINKEN som är ett högkvalitativt, miljövänligt tvättmedel, alltså en produkt varje hushåll redan använder och behöver. För varje hink, på 10 kg, ni säljer tjänar ni 100 kr.

Det betyder: om man är 20 ungdomar i en förening/klubb  och alla säljer 5 hinkar var, skulle förtjänsten för laget vara 10.000 kr. Vi vill dock att även här att man arbetar som ett lag. Det vill säga att någon kanske säljer 8 hinkar och en annan kanske ”bara” 2 st. Med den summan kan man komma långt och givetvis får man sälja flera hinkar. Ju fler hinkar desto mer pengar och större möjligheter.

För er som förening finns det ingen risk. Ni tar upp beställningar på SPORTHINKEN via dom kanaler ni vill (dörrknackning, sociala medier, släkt och vänner). När ni ”känner er klara”, räknar vi ihop antalet sålda hinkar, vi levererar till er och fakturerar i efterhand. Ni ligger alltså inte ute med pengar eller förbinder er till någon minimiförsäljning.

Fair Play

Utöver er förtjänst, går dessutom en summa per hink, till en Fair Play-pott. Denna kommer att delas ut en gång per år till det lag eller person som vinner våra hjärtan. För att delta i Fair Play-ligan ska man nominera en person eller förening till oss på info@spotless.nu. Om en enskild person vinner, tillfaller pengarna föreningen/klubben.

Rent spel inom idrottens värld handlar främst hur man är som medmänniska, att man är en god kamrat, att man beter sig schysst på fotbollsplanen, innebandyplanen, hockeyrinken o s v, att man inte tar några otillåtna medel som är prestationshöjande, att man försöker vara en bra ambassadör för sin klubb el förening.

Kontakta oss för intresseanmälan eller för mer information på info@spotless.nu

[woocommerce_social_media_share_buttons]