Tjäna pengar som klass

KLASSHINKEN ger skolklasser möjlighet att tjäna pengar för att kunna åka på t ex klassresa. Vi tycker att barn och ungdomar själva skall ges en möjlighet att jobba ihop pengar till det dom vill göra el bidra till.

Enkelt upplägg

Ni säljer KLASSHINKEN som är ett högkvalitativt, miljövänligt tvättmedel, alltså en produkt varje hushåll redan använder och behöver. För varje hink, på 10 kg, ni säljer tjänar ni 100 kr.

Det betyder: om man är 20 barn/ungdomar i en skolklass och alla säljer 5 hinkar var, skulle förtjänsten för laget vara 10.000 kr. Vi vill dock att även här att man arbetar som ett lag. Det vill säga att någon kanske säljer 8 hinkar och en annan kanske ”bara” 2 st. Med den summan kan man komma långt och givetvis får man sälja flera hinkar. Ju fler hinkar desto mer pengar och större möjligheter.

Då vi på Spotless själva har barn i skolåldern är det viktigt för oss att stödja och uppmuntra barn/ungdomar att själva arbeta för att nå sina mål.

För er som skolklass finns det ingen risk. Ni tar upp beställningar på KLASSHINKEN via dom kanaler ni vill (dörrknackning, sociala medier, släkt och vänner). När ni ”känner er klara”, räknar vi ihop antalet sålda hinkar, vi levererar till er och fakturerar i efterhand. Ni ligger alltså inte ute med pengar eller förbinder er till någon minimiförsäljning.

Fair Play

Utöver er förtjänst, går dessutom en summa per hink, till en Fair Play-pott. Denna kommer att delas ut en gång per år till det klass eller person som vinner våra hjärtan. För att delta i Fair Play-ligan ska man nominera en person eller skolklass till oss på info@spotless.nu. Om en enskild person vinner, tillfaller pengarna klassen.

Att vinna våra hjärtan i skolans värld handlar främst hur man är som medmänniska, att man är en god kamrat, att man beter sig schysst på både lektioner och raster , att man inte håller på med rökning/snusning el andra droger, att man försöker vara en bra ambassadör för sin klass och ständigt jobbar mot mobbning.

Kontakta oss för intresseanmälan eller för mer information på info@spotless.nu

[woocommerce_social_media_share_buttons]